F L Y G F O T O G R A F E R I N G S T J Ä N S T E R
U A S - SYSTEM

  • PRIVATPERSON
Vill ni få vackra bilder och filmer på ert hus, gård eller egendom?
Som privatperson kan man också välja takinspektion på sin fastighet om detta är intressantare.

2500 kr, inklusive moms, PER FLYGTILLFÄLLE.
  • I priset ingår det flygsäkerhetsanalys, framkörning, så mycket bilder och filmer som hinner att tas, eftergranskning av materialet samt leverans.
Uppdrag på annan ort.  
Vid uppdrag långt utanför göteborgsregionen tillkommer ersättning för mat & logi.


OBS! Ej publiceringsrättigheter som privatperson.
  • FÖRETAG
QuadFoto erbjuder flygbilder och filmer på er verksamhet, inspektionsområde eller försäljningsobjekt.
 

3500 kr, exklusive moms, PER FLYGTILLFÄLLE.
                                                         CA: 1H FLYGTID

  • I priset ingår det flygsäkerhetsanalys, framkörning, så mycket bilder och filmer som hinner att tas, eftergranskning av materialet samt leverans.
Uppdrag på annan ort
Vid uppdrag långt utanför göteborgsregionen tillkommer ersättning för mat & logi.

 
FULLA publiceringsrättigheter åt företag.
 

DU FÅR FLYGA MED!
 

QuadFoto låter alltid sina kunder vara delaktiga när uppdragen utförs. Detta ingår självklart i priset, och du kommer kunna se det kameran där uppe ser.

I och med denna möjlighet kan du själv komma med idéer och tankar. Piloten lyssnar på dig som kund, och tillsammans skapar vi materialet precis som ni själva vill ha det. Om där inte finns några tankar och idéer, bara luta er bara tillbaka och följ med på en flygtur.

Information gällande flygtillfälle & fast pris.
 

FLYGTILLFÄLLE:
Med flygtillfälle menas 1h med flygfotografering enligt önskemål från dig som kund på plats. Totalt innehar företaget en batteriflotta på 8 batterier, vilket ger 80 minuter ren flygtid i luften om extratid skulle behövas.


FAST PRIS VID STÖRRE UPPDRAG:
Vid mer omfattande uppdrag som tar längre tid än normalt. Där ni som kund vill vi fotar av flera platser eller ett större område tillämpas fast pris. QuadFoto kommer med prisförslag. Sedan behöver ni inte tänka på extrakostnader så som boende, milersättning osv.

V I K T I G T   A T T   V E T A 

  • Allt material levereras efter granskning på USB-minne.
  • VIKTIGT! Alla datorer klarar inte av de extremt högupplösta filmsekvenserna i 5,2K. Stäm därför av innan flyguppdraget äger rum. Du skall kunna avnjuta dina videoklipp.
  • Vid resor utanför göteborgsområdet tillkommer milersättning på 45 kr per mil för privatpersoner och 36 kr per mil exkl. moms för företag.
  • OBS! Skulle ni som kund eventuellt avboka din inbokade flygfotograferings-session samma dag av olika anledningar, där vädret inte är den bidragande faktorn, debiteras ni 100% av priset.QuadFoto kommer inte att åta sig flyguppdrag vid misstanke om brottsligt ändamål. Tekniken är inte till för att spana på privatpersoner eller för andra olämpliga ändamål.


Skulle sådan misstanke finnas kommer företaget att tipsa polismyndigheten.