Kontakta quadfoto

Öppettider

Mån-fre 09.00 - 16.00

Lör-Sön STängt

Kontaktuppgifter

Vi ser fram emot att höra från dig. Fyll i kontaktformuläret här på sidan eller kontakta oss via telefon eller e-post för att ta reda på mer om våra tjänser.

+4631-740 13 00

info@quadfoto.se

Kontaktformulär

 

Fredrik Nilsson

  • UAS-pilot
  • Flygfotograf
  • Konsult & utbildare i UAS-frågor

Jag har ett brinnande intresse för naturfotografier och har fotograferat i många år med avancerad fotoutrustning. Jag valde att gå steget längre genom att starta detta företag då jag insåg möjligheterna med att kunna fotografera från luften.

Det senaste året har jag varit inhyrd konsult genom företaget, utbildat privatpersoner, företag och myndigheter i UAS-flygning inom Sverige. Ihop med utbildningsdelen samt flyguppdragen på fältet besitter jag idag mycket stor kunskap inom den svenska UAS-branschen.

Samuel Andersson

  • UAS-volontärpilot & observatör
  • Markfotograf
  • Efterbehandling

Samuel är en mycket stor begåvning inom UAS-branschen. Trots sin unga ålder var han en av få som under 18-år fick tillstånd att kommersiellt flyga UAS-system med tillståndsnummer UAS1B-1164 när dessa tillstånd fanns. Samuel besitter 4-årig piloterfarenhet av avancerade UAS-system. 

Samuel kommer bistå företaget på frivillig basis tillsammas med mig på uppdrag landet runt. Med all den kunskap han besitter inom efterbehandling samt flygning blir han en mycket god resurs.

Samuels framtida mål är kommersiell pilot inom trafikflyget, vilket han definitivt kommer att bli, då han redan nu kan imponerande mycket inom detta område. Samuel kommer kontinuerligt flygträna för att upprätthålla sina kunskaper inom UAS-flygning i Sverige.