Kontakta quadfoto

Öppettider

Mån-fre 09.00 - 16.00

Lör-Sön STängt

Kontaktuppgifter

Vi ser fram emot att höra från dig. Fyll i kontaktformuläret här på sidan eller kontakta oss via telefon eller e-post för att ta reda på mer om våra tjänser.

+4631-740 13 00

info@quadfoto.se

Kontaktformulär

 

Fredrik Nilsson

  • Delägare
  • Kommersiell UAS-pilot 
  • Nationellt utbildningsansvarig 

Jag har ett brinnande intresse för naturfotografier och har fotograferat i många år med avancerad fotoutrustning. Jag valde att gå steget längre genom att starta detta företag då jag insåg möjligheterna med att kunna fotografera från luften.

Det senaste året har jag varit inhyrd konsult genom företaget, utbildat privatpersoner, företag och myndigheter i UAS-flygning inom Sverige. Ihop med utbildningsdelen samt flyguppdragen på fältet besitter jag idag mycket stor kunskap inom den svenska UAS-branschen.

sara nilsson

  • Delägare och kundansvarig

Sara kommer närmast från Folktandvården där hon tidigare arbetat som Tandsköterska. Hennes genuina intresse av fotografering, primärt genom linsen av sin Canon 70D, tar hon med sig in i företaget tillsammans med sitt brinnande driv rörande den innovativa drönarfrågan. 

Sara kommer ansvara för relationen till våra kunder och kommer kvalitetssäkra verksamheten i helhet. Förutom detta kommer hon även jobba med flera administrativa frågor som bland annat bokningar till våra utbildningar, faktureringsfrågor med mera.

Fredrik snällman 

  • Utbildningsansvarig, Stockholmsregionen
  • Kommersiell UAS-pilot 

Fredrik Snällman är utbildningsansvarig för Stockholmsregionen. Fredrik har en bakgrund inom den privata säkerhetsbranschen där han haft varierade arbetsuppgifter i över 18 års tid. Idag arbetar han inom rättsväsendet med ordningshållning när han inte utför utbildnings- och konsultuppdrag åt oss.

Hans specialité och styrka ligger inom användandet av drönarsystem för säkerhetsföretag och myndigheter. Inom detta område kommer han att verka som konsult i mellersta och norra Sverige.
Fredrik kommer att jobba med dessa uppgifter inom
Stockholmsregionen med omnejd.

Samuel Andersson

  • UAS-volontärpilot & observatör
  • Markfotograf
  • Efterbehandling

Samuel är en mycket stor begåvning inom UAS-branschen. Trots sin unga ålder var han en av få som under 18-år fick tillstånd att kommersiellt flyga UAS-system med tillståndsnummer UAS1B-1164 när dessa tillstånd fanns. Samuel besitter mångårig piloterfarenhet av avancerade UAS-system. 

I dagsläget bistår Samuel företaget på distans då han studerar på Trafikflyghögskolan i Lund där hans mål är att bli pilot inom det kommersiella flyget.