Uppdrag med UAS-SYSTEM

Uppdrag för privatpersoner & företag

drönartjänster där kvalité och säkerhet är i fokus. 

Fast pris vid större uppdrag

Omfattande uppdrag

Vid mer omfattande uppdrag som tar längre tid än normalt. Där ni som kund vill vi fotar av flera platser eller ett större område så tillämpas fast pris. QuadFoto kommer med prisförslag. Sedan behöver ni inte tänka på extrakostnader så som boende, milersättning eller ifall timmarna springer iväg.

Kontakta oss direkt

Företag

QuadFoto erbjuder högkvalitativ drönartjänst till er som företag. Med moderna, flygsäkra och avancerade obemannade luftfartyg, tillsammans med välutbildad personal levererar vi alltid trygga och säkra flyguppdrag. Vi erbjuder allt ifrån flygfotografier, flygfilmer, luftdokumentering mm. Är ni intresserade av drönare utrustad med värmekamera? Välkomna då att läsa mer om detta här

Uppdrag på annan ort
Vid uppdrag långt utanför göteborgsregionen tillkommer ersättning för mat & logi.

Pris: enligt offert
I offertpriset ingår det flygsäkerhetsanalys, framkörning, så mycket bilder och filmer som hinner att tas, eftergranskning av materialet samt leverans.

*Publiceringsrätter ingår

 

Privatperson

Vill ni få vackra bilder och filmer på ert hus, gård eller egendom? Med moderna, flygsäkra och avancerade obemannade luftfartyg ihop med välutbildad personal levererar vi alltid trygga och säkra flyguppdrag till er som kund. Som privatperson kan man också välja takinspektion på sin fastighet med luftburen termisk kamera. Läs mer om detta här

Uppdrag på annan ort
Vid uppdrag långt utanför göteborgsregionen tillkommer ersättning för mat & logi.

PRIS: enligt offert
I priset ingår det flygsäkerhetsanalys, framkörning, så mycket bilder och filmer som hinner att tas, eftergranskning av materialet samt leverans.

OBS! *Publiceringsrätter ingår ej