UPPDRAG MED värmekamera 

Vi stöttar verksamheter och privatpersoner dag som natt.

I regn eller mörker och i vindar upp till 15 M/s.

HÖGUPPLÖST VÄRMEKAMERA

LÅNG ERFARENHET

vi finns där, när ni behöver oss  

Med modern teknik, utbildning och erfarenhet sedan 2015 erbjuder vi våra specialiserade drönartjänster med termisk kamera. Vi arbetar rikstäckande vid behov och åtar oss akuta uppdrag på kort varsel om möjlighet finns. Vi opererar alltid pilot + observatör. 

linjebesiktning

QuadFoto erbjuder mycket kostnad- och miljöeffektiv samt noggrann elledningsinspektion med drönare där vi har god erfarenhet i att upptäcka avvikelser på eran egendom. Vi arbetar strukturerat, säkerhetsmedvetet och avlägger alltid en uppdragsrapport till er som kund så ni i sin tur kan påbörja åtgärd från er sida. Vi kan även rycka ut akut om så behövs efter överenskommelse. 

PRIS: Kontakta oss för offert

FASTIGHETSINSPEKTION

QuadFoto erbjuder mycket prisvärd fastighetsinspektion med värmekamera. För att snabbt kunna identifiera eventuella isoleringsproblem så att ni som kund kan åtgärda värmeförlust.

PRIS: 2500kr ex. moms för fastigheter upp till 250 kvadratmeter. Är området eller fastigheten större, kontakta oss för offert. Milersättning tillkommer utanför Storgöteborg.

VILTDOKUMENTATION

QuadFoto erbjuder viltinventering och dokumentation med hjälp av värmekamera. Denna tjänst riktar sig primärt till jordbruket och till markägare som snabbt behöver få information över t ex. vildsvinsstammen i sitt område. Även jaktlag som behöver göra den årliga inventeringen stöttar vi med denna typ utav tjänst. Vi utför denna inspektion dag som natt. 

PRIS: Kontakta oss för offert

SOLCELLSINSPEKTION

QuadFoto erbjuder solcellsinspektion för både privatfastigheter men också för större solcellsområden. Denna tjänst är mycket kostnadseffektiv och vi kan söka av stora ytor och fortupptäcka avvikelser på era paneler. 

PRIS: Kontakta oss för offert

BORTSPRUNGNA DJUR

 

Har ni tappat bort er hund i terrängen? Behöver ni lokalisera boskap som lyckats rymma? Kontakta oss så kan vi skyndsamt stötta upp i ert sökande. 

PRIS: 1500kr ex. moms per söktimme samt milersättning tillkommer utanför Storgöteborg. 

DÄR POLISEN GER UPP


När sökarljusen släcks ner och insatsen avslutas kan man som anhörig känna en stor frustration att ingen fortsätter sökandet. Vi som privat aktör önskar att ni aldrig behöver kontakta oss gällande fortsatt sök. Men vi finns där om ni behöver oss och åtar uppdraget att fortsätta leta om ni finner det nödvändigt. 

Kontakta oss så hanterar vi ditt ärende skyndsamt.

Kontakta oss direkt

Vi ser fram emot att höra från dig. Fyll i kontaktformuläret eller kontakta oss via telefon eller e-post för att ta reda på mer om våra tjänser.

Telefon: +4631-740 13 00
E-post: info@quadfoto.se