Om quadfoto

Öppettider

Mån-fre 09.00 - 16.00

Lör-Sön STängt

Kontaktuppgifter

Vi ser fram emot att höra från dig. Fyll i kontaktformuläret här på sidan eller kontakta oss via telefon eller e-post för att ta reda på mer om våra tjänser.

+4631-740 13 00

info@quadfoto.se

Ett nytänkande företag

QuadFoto är ett nytänkande företag som inriktar sig på bildupplevelser, luftdokumentation, konsultation samt utbildning rörande UAS-frågor. Verksamheten vänder sig till företag, myndigheter och privatpersoner.

Företaget använder sig primärt av ett så kallat UAS-system med en 3-axligt stabiliserad 5,2K-kamera med 20,8 megapixel. Oavsett väderförhållanden eller manövrer kommer både stillbilder och filmer att vara stabila, raka och otroligt skarpa. Flygmaskinen gör 108 km/h och klarar en vindhastighet en god bit över 10m per sekund. Den stiger 6 m/s och sjunker 9 m/s. Flygsystemet har en räckvidd på upp till 7km bortåt. Vi har även tillgång till kraftfullare maskiner med bland annat värmekamera vid behov.

Vid inspektionsuppdrag är vår andra maskin utrustad med zoomlins, samt sökar/inspektionsstrålkastare för bättre detaljrikedom. Vi använder även denna maskin då vi bistår vid sökinsatser på försvunna personer, men också vid uppdrag där inomhusarbete krävs då den är liten och behändig. UAS-systemet är också utrustat med transponder, megafon och identifieringslampa som blinkar där vi når en visuell räckvidd på över 5 kilometer. Räckvidden är 8km bort och flyghastigheten en bit över 70 km/h.

QuadFoto har även tillgång till helikopter genom samarbetspartner beläget ute på Säve flygplats i Göteborg.

Vi är hemmahörande i Göteborg, men åtar sig uppdrag över hela landet.

Vill du veta mer?